Onze honden

Behalve onze Noren, zijn wij ook stapeldol op onze honden.
Gunther en Jelle zorgen er samen voor dat wij behalve kattenbakken schoonmaken en stofzuigen ook nog regelmatig lekker aan de wandel gaan.

 

Ze passen prima in onze dagelijkse bezigheden en ze zijn ook een welkome aanvulling op onze beestenboel.

 

Jelle was er het eerst. Een supermakkelijk hondje is Jelle. HIj vindt alles prima, als hij maar op tijd zijn (korte) wandelingetje heeft en uiteraard zijn eten. Dat is wel een dingetje, want hij mag niet teveel. Hij wordt gemakkelijk tonnetje rond.

Jelle kan het heel goed vinden met onze katten en maakt nooit ruzie. Ook met de kleinkinderen kan hij heel goed knuffelen en spelen. Jelle is een schatje.

Gunther met één van zijn zusjes

Na het verlies van onze lieve Joep, was er een enorm gat ontstaan in ons leven. We hadden zoveel plezier van deze prachtige, enthousiast hond, dat we er toch voor hebben gekozen om weer een exemplaar van dit fantastische ras in huis te nemen.

Dat werd Gunther van de Josephina's Hoeve. Hierboven op de leeftijd van 4½ week, samen met één van zijn zusjes.

 

Klik op de foto hierboven om naar de pagina van Gunther te gaan en geniet met ons mee.

 

Adri en Mariska van Jachthondenkennel van de Josephina's Hoeve, wij zijn jullie zeer dankbaar dat jullie Gunther aan ons hebben toevertrouwd!

Onze lieve Joep heeft ons op 7 oktober 2013 verlaten. De epilepsie heeft hem de das omgedaan. 

 

Er zijn geen tranen genoeg om dit verlies te verwerken............

 

Lieve Joep, je was een schat van een hond en vulde ons leven met vreugde en plezier. Mooi, sterk en vrolijk was je. We zullen je nooit vergeten. Je hebt een grote plek in ons hart gevuld.