Wie zijn wij ?

Nieuwsgierig naar de mensen achter deze cattery?

Dit zijn wij: Johan en Diny Post .

 

Op deze foto samen met onze honden Jelle en Joep (helaas inmiddels overleden), want ook daar zijn we dol op. Joep heeft een waardig opvolger(Gunther) gekregen, waarover meer op zijn eigen pagina.

 

Johan is inmiddels de 65 jaar gepasseerd. Maar hij heeft nog geen zin om stil te gaan zitten, dus hij houdt zich lekker bezig met van alles en nogwat.

Hij is veel met Gunther (Duitse Staander Draadhaar) bezig, want die heeft dat erg nodig. Fietsen en trainen met de dummy's dat vindt Gunther heerlijk. Wekelijks is hij aanwezig op de jachttraining, waar hij mag rennen, apporteren, zwemmen en speuren. Dat is dikke pret voor beiden. Jelle houdt niet zo van al dat drukke gedoe, dus die blijft lekker bij mij thuis.

 

Verder houdt Johan de kattenren in orde. Daar is best veel werk aan. Schoonmaken, bakken verschonen, zorgen dat er leuke klim- en klauterdingen zijn, enz. 

 

Ik ben veel bezig met fotograferen, de website bijhouden en natuurlijk de zorg voor de katten en kittens in huis. Daarnaast werk ik parttime als secretaresse, dus druk, druk, druk! 

 

Je zult ons niet meer tegenkomen op kattenshows. Daar hebben wij inmiddels schoon genoeg van. We hebben de indruk dat we daar de katten geen plezier mee doen en tenslotte is het plezier van de katten het eerst belangrijke waar wij mee bezig zijn.