Wie zijn wij ?

Nieuwsgierig naar de mensen achter deze cattery?

Dit zijn wij: Johan Post en Diny van Driel.

Op deze foto samen met onze honden Jelle en Joep (helaas inmiddels overleden), want ook daar zijn we dol op. Joep heeft een waardig opvolger(Gunther) gekregen, waarover meer op zijn eigen pagina.

 

Johan is inmiddels de 65 jaar gepasseerd. Maar hij heeft nog geen zin om stil te gaan zitten, dus hij houdt zich lekker bezig met van alles en nogwat.

Hij is veel met Gunther (Duitse Staander Draadhaar) bezig, want die heeft dat erg nodig. Fietsen en trainen met de dummy's dat vindt Gunther heerlijk. Wekelijks is hij aanwezig op de jachttraining, waar hij mag rennen, apporteren, zwemmen en speuren. Dat is dikke pret voor beiden. Jelle houdt niet zo van al dat drukke gedoe, dus die blijft lekker bij mij thuis.

 

Verder houdt Johan de kattenren in orde. Daar is best veel werk aan. Schoonmaken, bakken verschonen, zorgen dat er leuke klim- en klauterdingen zijn, enz. 

 

Ik ben veel bezig met fotograferen, de website bijhouden en natuurlijk de zorg voor de katten en kittens in huis. Daarnaast werk ik parttime als secretaresse, dus druk, druk, druk! 

 

Naast alle bezigheden hebben we ook nog een kleinschalige webwinkel in diervoers en -benodigdheden. Kijk maar op de link webwinkel bovenin het menu. Johan brengt alle bestellingen persoonlijk bij u thuis. Helaas wel alléén in de Randstad, want het is voor hem niet te doen om voor een enkele kleine bestelling van hot naar her te moeten rijden. 

 

Samen gaan we graag met enige regelmaat naar een kattenshow. Het is altijd leuk om daar te genieten van de andere aanwezige schoonheden. Bovendien horen wij graag van de keurmeesters of zij onze katten net zo mooi vinden als wij.