Anwarunya Wendy Darling-Fay

Poes
Kleur : Black tabby blotched / white

 

Geboren op 19 augustus 2012

Vader:   Ch.Mr.Bojangles van Amor's Acker

Moeder: Ch.Blue Luna van Amor's Acker

 Wij noemen haar gewoon 'Fay'. Dat is wel zo makkelijk en een naam die goed bij haar past, hoewel Darling ook niet verkeerd zou zijn, want ze is echt zo'n lieverd!! 

Fay hadden we al heel de 13 weken bewonderd toen ze bij Aaf en Frans in de cattery was, maar we hadden vorig jaar uit de ouders van dit nest al een poes geadopteerd, namelijk Sapphira. Ook zo'n lieverd, maar meer daarover op haar eigen pagina.

Aaf en Frans hadden bij ons Caitlin genomen en die brachten we thuis, toen we te horen kregen dat Fay was afgezegd. Nou, dat kan toch niet? Zo'n lief en ook prachtig kitten!! We twijfelden geen moment en besloten dat ze bij ons mocht komen. Dus we gingen weer met een vol mandje terug in de auto, maar niet voor lang, want dat vond Fay niet leuk. Ze wilde op schoot! De hele weg naar huis heeft ze zitten kroelen en knuffelen en spinnen dat ze deed!

 

Dat knuffelen en spinnen is echt haar ding. Als je Fay maar aankijkt, spint ze al. Wat is ze lief en gezellig!

 

Op het moment dat ik deze pagina maak, is ze nog maar een half jaar oud, dus we gaan afwachten hoe ze zal uitgroeien.

 

Fay is al mee naar de kattenshow geweest, waar ze al spinnend en knuffelend de keurmeester versierde. Dat belooft wat! Ze krijgt prachtige keurrapporten, dus we hopen dat ze het leuk blijft vinden.


 

Showresultaten van Fay
03-03-2013

 U1 6 - 10 maanden

 BIV en BIS ovrige halflanghaar katten

Baarn
27-01-2013  U1 3 - 6 maanden Houten